Navigatie

Privacyverklaring

By KaRo is verantwoordelijk voor de verwerking van persoonsgegevens, zoals weergegeven in deze privacyverklaring.

Vestigingsadres: Haverweerd 103, 3762BD te Soest
Website: www.bykaro.nl
e-mailadres: info@bykaro.nl
KvK nummer: 55387276

Persoonsgegevens die wij verwerken

Wanneer je een bestelling plaatst in de webshop (en/of als je een account aanmaakt of je aanmeldt voor onze nieuwsbrief) verstrek je een aantal persoonsgegevens die noodzakelijk zijn voor een correcte bedrijfsadministratie en natuurlijk om je bestelling te kunnen ontvangen. Daartoe verwerken wij de volgende persoonsgegevens:

  • Naam
  • Adresgegevens
  • Telefoonnummer (optioneel)
  • E-mailadres

Waarom vragen wij persoonsgegevens?

By KaRo verwerkt je persoonsgegevens voor de volgende doelen:

  • Leveren van bestellingen
  • Afhandelen van facturen en betalingen
  • Verzenden van nieuwsbrieven
  • Onze bedrijfsadministratie

Bewaartermijn

By KaRo zal je persoonsgegevens niet langer bewaren dan strikt noodzakelijk is om de dienstverlening te waarborgen en/of om een correcte bedrijfsadministratie te voeren. Wanneer je je e-mailadres hebt opgegeven voor het ontvangen van een nieuwsbrief of als je een klantaccount hebt aangemaakt blijven deze gegevens bewaard totdat jij aangeeft de nieuwsbrief niet langer te willen ontvangen of aangeeft je account te willen verwijderen. Ordergegevens moeten wij langere tijd bewaren om aan de regels van de belasting te kunnen voldoen, tot 10 jaar na het plaatsen van je order.

Delen van gegevens

By KaRo verstrekt verzamelde gegevens uitsluitend aan derden wanneer dit noodzakelijk wordt geacht voor de onbelemmerde uitvoering van de dienstverlening of om te voldoen aan een wettelijke verplichting. Je gegevens worden (mogelijk) gedeeld met de volgende organisaties:

  • Mijnwebwinkel, voor het afhandelen van bestellingen en facturen
  • Mollie, voor het afhandelen van betalingen
  • PayPal, voor het afhandelen van betalingen
  • MyParcel, voor het verzenden van je bestelling via pakketpost
  • DHL, voor het verzenden van je bestelling via pakketpost
  • PostNL, voor het verzenden van je bestelling via brievenbuspost
  • Google, voor het analyseren van hoe onze website wordt gebruikt/gevonden
  • AddThis, wanneer je info van onze website wilt delen op social media

Cookies en websitegebruik

Een cookie is een klein tekstbestand dat bij je bezoek aan een website naar je computer wordt gestuurd. Zowel deze website als andere partijen kunnen cookies plaatsen. Deze website gebruikt cookies om het gebruiksgemak en de prestaties van de website te verbeteren. Met behulp van cookies zorgen we er onder andere voor dat je bij een bezoek aan onze site niet steeds dezelfde informatie ontvangt of moet invoeren. Cookies maken het surfen op de site dus een stuk prettiger.
Er bestaan verschillende typen cookies. Deze website maakt gebruik van permanente cookies en sessie cookies.

Permanente cookies: Hiermee kan de website speciaal op jouw voorkeuren worden ingesteld. Bijvoorbeeld om jouw toestemming tot het plaatsen van cookies te onthouden. Hierdoor hoef je niet steeds jouw voorkeuren te herhalen waardoor je tijd bespaart en gemakkelijker door de webwinkel navigeert. Permanente cookies kun je verwijderen via de instellingen van je browser.

Sessie cookies: Met behulp van een sessie cookie kunnen we zien welke onderdelen van de website je met dit bezoek hebt bekeken. Wij kunnen de webwinkel daardoor zoveel mogelijk aanpassen op het surfgedrag van onze bezoekers. Deze cookies worden automatisch verwijderd zodra je jouw browser afsluit.

Deze website plaatst cookies om de volgende redenen:
Winkelwagen (functionele cookie): Onthouden welke producten in je winkelmandje liggen. Zonder deze cookie kun je geen producten bestellen of in je winkelmandje plaatsen.
Cookiekeuze (functionele cookie): Onthouden of je ons toestemming hebt gegeven tot het plaatsen van cookies.
Google Analytics (tracking cookie): Meten hoe je de website gebruikt en hoe je ons hebt gevonden en hier met rapportages inzicht in proberen te verkrijgen.
Google AdWords (tracking cookie): Meten we hoe je de website gebruikt en hoe je ons hebt gevonden. Deze kennis gebruiken we om onze AdWords campagnes te verbeteren.
AddThis (Social Media cookie): Met deze cookie is het mogelijk om onze content te delen via Facebook, Twitter, en diverse andere social media websites.

Meestal kunnen cookies worden beheerd, bewerkt en verwijderd via je browser. Meer informatie over het in- en uitschakelen en het verwijderen van cookies kan je vinden in de instructies en/of met behulp van de Help-functie van jouw browser.

Gegevens inzien, aanpassen of verwijderen

Voor zover mogelijk heb je het recht om je persoonsgegevens in te zien, te corrigeren of te verwijderen. Wanneer je een account hebt aangemaakt kun je te allen tijde inloggen om je gegevens in te zien en te corrigeren. Wil je je account verwijderen? Mail dan naar info@bykaro.nl Onderaan elke nieuwsbrief vind je een link waar je op kunt klikken om je uit te schrijven voor de nieuwsbrief, je e-mailadres wordt dan automatisch uit ons bestand verwijderd. Kom je er niet uit dan kun je altijd mailen naar info@bykaro.nl en dan helpen we je graag verder.

Beveiliging

Gegevens die je invult tijdens het plaatsen van een order of het versturen van een bericht worden opgeslagen op de servers van onze verwerker Mijnwebwinkel. Mijnwebwinkel zorgt voor een beveiligingsniveau dat past bij de te verwerken gegevens en neemt adequate maatregelen om gegevens te beschermen tegen verlies of enige vorm van onrechtmatige verwerking. Zo wordt bijvoorbeeld standaard gebruik gemaakt van een beveiligde SSL-verbinding.

De Autoriteit Persoonsoonsgegevens

Heb je, ondanks alle voorzorgsmaatregelen, het vermoeden dat jouw gegevens toch niet goed beveiligd zijn of zijn er aanwijzingen van misbruik van door ons vastgelegde gegevens, neem dan contact op via info@bykaro.nl We stellen het op prijs wanneer je eerst contact met ons opneemt, maar je hebt het recht om een klacht in te dien bij de Autoriteit Persoonsgegevens.

© 2010 - 2018 By KaRo - Sieraden Maken met Kralen | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel
Voor een correcte werking maakt deze website gebruik van cookies. Accepteren Meer informatie
Wat is een cookie? Een cookie is een klein tekstbestand dat bij je bezoek aan een website naar je computer wordt gestuurd. Zowel deze website als andere partijen kunnen cookies plaatsen. Waar worden cookies voor gebruikt? Deze website gebruikt cookies om het gebruiksgemak en de prestaties van de website te verbeteren. Met behulp van cookies zorgen we er onder andere voor dat je bij een bezoek aan onze site niet steeds dezelfde informatie ontvangt of moet invoeren. Cookies maken het surfen op de site dus een stuk prettiger. Er bestaan verschillende typen cookies. Deze website maakt gebruik van permanente cookies en sessie cookies. Permanente cookies: Hiermee kan de website speciaal op jouw voorkeuren worden ingesteld. Bijvoorbeeld om jouw toestemming tot het plaatsen van cookies te onthouden. Hierdoor hoef je niet steeds jouw voorkeuren te herhalen waardoor je tijd bespaart en gemakkelijker door de webwinkel navigeert. Permanente cookies kun je verwijderen via de instellingen van je browser. Sessie cookies: Met behulp van een sessie cookie kunnen we zien welke onderdelen van de website je met dit bezoek hebt bekeken. Wij kunnen de webwinkel daardoor zoveel mogelijk aanpassen op het surfgedrag van onze bezoekers. Deze cookies worden automatisch verwijderd zodra je jouw browser afsluit. Met welk specifiek doel plaatst deze website cookies? Deze website plaatst cookies om de volgende redenen: Winkelwagen (functionele cookie): Onthouden welke producten in je winkelmandje liggen. Zonder deze cookie kun je geen producten bestellen of in je winkelmandje plaatsen. Cookiekeuze (functionele cookie): Onthouden of je ons toestemming hebt gegeven tot het plaatsen van cookies. Google Analytics (tracking cookie): Meten hoe je de website gebruikt en hoe je ons hebt gevonden en hier met rapportages inzicht in proberen te verkrijgen. Google AdWords (tracking cookie): Meten we hoe je de website gebruikt en hoe je ons hebt gevonden. Deze kennis gebruiken we om onze AdWords campagnes te verbeteren. AddThis (Social Media cookie): Met deze cookie is het mogelijk om onze content te delen via Facebook, Twitter, Hyves en diverse andere social media websites. Hoe kan ik cookies beheren of verwijderen? Meestal kunnen cookies worden beheerd, bewerkt en verwijderd via je browser. Meer informatie over het in- en uitschakelen en het verwijderen van cookies kan je vinden in de instructies en/of met behulp van de Help-functie van jouw browser.